LA IDEA I UNA MICA SOBRE NOSALTRES


Il.lustracions i logo Verónica Monterde. [Monterde Ilustración]

La idea neix de la unió de dos cors i dues ànimes que s'estimen i troben la necessitat de crear un projecte il·lusionant i compartit.
És una sinergia inevitable que volem aprofitar i posar a l'abast de les bones experiències que a través del vídeo podem crear per vosaltres, per les famílies, pels nens i pels vostres records... experiències que també seran vostres.
Les dues ànimes que componem aquesta aventura s'alimenten de la dansa, la música, la teràpia, l'art, la creativitat, i del món audiovisual.
Les dues ànimes enamorades són companys de vida i som la Mireia i en Víctor. Casa nostra, és casa vostra i ens podeu trobar al costat de Jazz (al nostre bitxo pelut), en un poblet molt graciós, petit i tranquil del Pla de l'estany.
Mireia Monterde és educadora artística i terapeuta corporal.
Llicenciada en Art dramàtic i dansa, és creadora del projecte Mamacrea, que ofereix temps i espai perquè les famílies enforteixen els seus vincles afectius a través de la música, el moviment i l'art.
Està especialitzada en l'àmbit familiar acompanyant a les famílies a la seva maternitat/paternitat i criança. Formada com a Doula, assessora de lactància i terapeuta corporal.

A la Mireia li encanta veure la llum als ulls, crear moments màgics, explicar contes, la música, ballar, tocar l'ukelele, escoltar les històries dels nens i sobretot...creure que tot és possible.
Víctor Gimeno, actual fotògraf i videògraf de LacuinaVisual a Banyoles està especialitzat en projectes audiovisuals, sóc fotògraf i videògraf de professió. La meva passió és poder explicar històries i crear memòries mitjançant la càmera fotogràfica.
Junts crearem bones històries i experiències que perduraran per sempre a la vostra memòria i a la dels vostres fills.